tisdag 26 oktober 2010

Vänsterextremist gör sig till talesman för Malmöborna

VÅLDSVÄNSTERN I Malmö finns ett nätverk som kallar sig ”Malmö hjärta mångfald”. Man påstår sig vara en samling vanliga Malmöbor som ”som inte accepterar att rasister sprider lögner i och om vår stad, och vill upplysa vad som egentligen ligger bakom de problem vi har i samhället”. I sin principförklaring hävdar man också att man är ”politiskt obundna” vilket kan te sig lite komiskt när man ser deras logotypebild som i stora bokstäver skriker ut ”Arbetarklassen håller ihop”.

Igår den 25/10 arrangerade dessa ”vanliga Malmöbor” en manifestation mot rasism och utanförskap, detta med anledning av skjutningarna i Malmö. Som talesperson för nätverket intervjuades i diverse mediainslag en man vid namn Showan Shattak, initiativtagare till manifestationen. Shattak, som sannerligen inte verkar vara den vassaste kniven i lådan, påstår bland annat att det är ”social oro” som bär skulden till att en eller flera personer skjuter ned folk i Malmö. Demonstrationen samlade ett massivt antal deltagare, cirka 40 stycken, och avbröts när det började regna för häftigt på de små liven.

Showan Shattak uttalar sig även i ett kortare inslag i Sydnytts sändning 25/10. Cirka 2.10 in i sändningen ges denna ”vanliga Malmöbo” sin syn på anledningen till att det skjuts så mycket i Malmö.

Men hur pass mycket ”vanlig Malmöbo” och ”politiskt obunden” är egentligen denna Shattak som försöker tillägna sig tolkningsföreträde och göra sig till talesman för samtliga Malmöbor?

Här och här kan vi se hur han trakasserar åskådare vid en SD-manifestation mot våld som hölls den 16 september på Stortorget i Malmö, här uttalar han sig i egenskap av företrädare för ”Malmö hjärta mångfald” med ett mycket påtagligt politiskt ställningstagande vid en demonstration mot Sverigedemokraterna.

Här ser vi Showan Shattak mitt i den vrålande vänsterpöbeln vid ytterligare en störning av ett SD-möte, denna gång i Malmö. Någon som fortfarande tror på den ”vanlige Malmöbon” som är ”politiskt obunden”?

Låt oss då visa en videosnutt från den 30 september 2008, ett inslag i Sydnytt. Cirka 1.09 in i klippet ser vi en gänglig, mörkhårig kille röra sig framför en polispiket som står parkerad. Efter ytterligare några sekunder ser vi hur ynglingen tar sats och hoppar upp på polisbilen, detta i uppenbar avsikt att orsaka skador på fordonet.

Jodå, visst är det vår bekanting, den ”vanliga Malmöbon” och ”politiskt obundne” Showan Shattak som visar sig på styva linan.

Nu är min fråga till de äkta vanliga Malmöbor som läser detta, är våldsvänsterextremisten Showan Shattak  den typ av människa som ni vill skall få kapa era röster och och helt oombedd göra sig till talesman för vad ni tycker? Inte? Då får ni nog se till att återerövra tolkningsföreträdet från extremvänstern, annars kommer vi även fortsättningsvis få se många fler ”Showan Shattak” som påstår sig tala för den ”vanlige Malmöbon”.

Gustaf Janson

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt